درب آكاردئونی

حفاظ پنجره

حفاظ شاخ گوزنی

آرملات

بتن سخت

بتن اكسپوز

كفپوش بتنی

اجاره آپارتمان مبله در اصفهان

اجاره روزانه خانه در اصفهان

كار در ارتفاع بدون داربست

وكیل در اصفهان

بانك اطلاعات مشاغل
كاغذ ديواري

كاغذ ديواري
كاغذ ديواري

 

استابلايزر دوغ تك فازانواع استابلايزرهاي دوغ كه توسط شركت كيميا غذا تهيه ميشود شامل استابلايزر تك فاز كننده دوغ و استابلايزر مخصوص دوغ غليظ ميباشد
استابلايزر تك فاز كننده دوغ  علاوه بر ايجاد قوام و غلظت بالا در دوغ از رسوب ذرات در دوغ نيز جلوگيري ميكند و بافتي يكنواخت و عالي به دوغ ميدهد.

نحوه استفاده استابلايزر تك فاز كننده دوغ :
استابلايزر دوغ را در آب با دماي 80-70 درجه سانتيگراد حل كرده سپس به دماي 80 درجه ميرسانيد و به مدت 10 دقيقه هم ميزنيد.سپس اين آب را به ماست اضافه كرده و روند توليد دوغ را ادامه ميدهيد.بهتر است قبل از پاستوريزاسيون دماي دوغ را به 60 درجه برسانيد.دقت شود از اضافه كردن اين تركيب به دوغ و ماست و شير به طور مستقيم خودداري كنيد.براي اين نوع دوغ فشار 160-130بار براي هموژناسيون پيشنهاد ميگردد.

استابلايزر مخصوص دوغ غليظ متناسب با سليقه مصرف كننده ايراني و شرايط مصرف شرايط توليد دوغ در ايران طراحي شده است.
اين استابلايزر از دو طريق در دوغ عمل ميكند.ابتدا با اتصال با ميسلهاي كازئين و تغيير در حجم و بار الكتريكي آنها
موجب تعادل سيستم شده و با كمك به پايداري كلوئيد از رسوب ذرات تا مقدار زيادي جلوگيري ميكند دوم با ايجاد شبكه كلوئيدي قويبا بالا بردن قوام و ويسكوزيته دوغ بافت بسيار مناسبي توليد مينمايد كه در حس طعم و القا چربي بسيار موفق است.

نحوه مصرف استابلايزر مخصوص دوغ غليظ :
اين استابلايزر را در تانك پخت در دماي80-70 درجه سلسيوس به آرامي به دوغ اضافه ميكنند.اگر از سيستم پاستوريزاسيون مداوم استفاده ميكنيد دوغ را قبل از پاستوريزه كردن به دماي 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقيقه نگهداريد تا استابلايزر دوغ كاملا هيدراته شود از حل شدن كامل استابلايزر در دوغ كاملا مطمئن شويد در صورت نياز استابلايزر را در 60-50 ليتر دوغ گرم ايتدا حل كنيد سپس به كل دوغ قبل از پاستوريزاسيون اضافه كنيد.استفاده از اين استابلايزربر انتخاب دماي پاستوريزه و فشار هوموژن تاثير ندارد

 

*استابلايزر دوغ تك فاز:

استابيلايزر علاوه بر ايجاد قوام و غلظت بالا در محصول، از رسوب در دوغ نيز جلوگيري مي نمايد و به بافتي يكنواخت و با پوششي زباني عالي كمك مينمايد اين تركيب باعث تك فاز شدن محصول به مدت يك سال مي شود.

*روش مصرف: در دماي 55-60 درجه سانتي گراد مخلوط آب و نمك را گرم مي كنيم سپس به تدريج استابيلايزررا اضافه مي كنيم پس از انحلال كامل(يكنواخت شدن) استابيلايزر مخلوط را به دما ماست دوغي مي رسانيم پس از آن به ماست پاستوريزه اضافه مي كنيم. آنگاه مخلوط را با فشار سپس با فشار 140 الي 180 بار هموژن مي كنيم.(درصورت توليد دوغ مستقيم در دماي 40درجه سانتي گراد افزوده و بخوبي سيركوله شود.

*مقدار مصرف: مقدار مصرف با توجه به فرمولاسيون و سليقه توليد كننده15/_ 2/0 درصد پيشنهاد مي شود.

استابلايزر دوغ تك فاز.

*استابلايزر مخصوص دوغ تغليظ:

استابيايزر مخصوص دوغ مي باشد، اين محصول متناسب با سليقه مصرف كننده ايراني و شرايط توليد دوغ در ايران طراحي شده است. استابيلايزر به دو طريق در محصول عمل مي كند. ابتدا با اتصال به ميسلهاي كازئين و تغيير در حجم و بار الكتريكي آنها موجب تعادل سيستم شده و با كمك به پايداري كلوئيد حاصل، از رسوب ذرات تا مقدار زيادي جلوگيري مي نمايد. دوم با ايجاد شبكه كلوئيدي قوي،با بالا بردن قوام و ويسكوزيته محصول، بافت بسيار مطلوب توليد مي نمايد كه در احساس طعم و القاء حس چربي بسيار موفق عمل مي كند.

*روش مصرف: استابيلايزر را در تانك پخت در دماي 45 تا 50 درجه به تدريج به دوغ اضافه كنيد. اگر از سيستم پاستوريزاسيون مداوم استفاده مي كنيد، دوغ را قبل از پاستوريزه كردن به دماي 60 درجه رسانده و مدت ده دقيقه در اين دما نگهداريد تا استابيلايزر كاملا ئيدراته شود. از حل شدن استابيلايزر در دوغ مطمئن شويد.

در صورت نياز استابيلايزر را در دماي 50-60 ليتر دوغ گرم به طور جداگانه حل كرده سپس به كل محصول قبل از پاستوريزاسيون بيافزاييد. استفادا از اين استابيلايزر تاثيري بر دماي پاستوريزه و فشار هموژن ندارد. *مقدار مصرف: مقدار مصرف اين استابيلايزر 1/_ 2/0درصد پيشنهاد مي شود

 

 

*استابيلايزر مخصوص دوغ تغليظ و تك فاز:

اين استابيلايزر تركيبي از كد Maxgel 01 و Maxgel 02 مي باشد كه باعث تك فاز شدن و افزايش غلظت دوغ مي شود. *روش مصرف: در دماي 55-60 درجه سانتي گراد مخلوط آب و نمك را گرم مي كنيم سپس به تدريج استابيلايزررا اضافه مي كنيم پس از انحلال كامل(يكنواخت شدن) استابيلايزر مخلوط را به دما ماست دوغي مي رسانيم پس از آن به ماست پاستوريزه اضافه مي كنيم. آنگاه مخلوط را با فشار سپس با فشار 140 الي 180 بار هموژن مي كنيم.(درصورت توليد دوغ مستقيم در دماي 40درجه سانتي گراد افزوده و بخوبي سيركوله شود. *مقدار مصرف: مقدار مصرف اين استابيلايزر 15/_ 3/0درصد پيشنهاد مي شود

 

براي خريد اين محصول تماس بگيريد

وب سايت:http://kimiafood-co.com

ايران - اصفهان - ميدان جمهوري اسلامي خيابان خرم 3-95027701_031    

  09139884259 

 

امتیاز:
بازدید:
[ ۲ آبان ۱۳۹۵ ] [ ۰۱:۲۸:۵۵ ] [ كاغذ ديواري ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 3
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی